sisteme complete de ventilatie si climatizare

PEA-GA Standard Inverter

Codul produsului
7195

 


 

 

 

Presiunea statică mare a ventilatorului intern

 

Presiunea statică de 150 Pa permite o gamă largă de posibilităţi de dimensionare a conductelor, în scopul de a permite poziţionarea difuzoarele de aer într-un mod adecvat.
Unitatea externă este foarte compactă şi beneficiază de componente tehnologice avansate cum ar fi compresor cu eficienţă energetică ridicată şi ventilator cu un profil special al palelor, ce asigură o funcţionare silenţioasă.

 

 

 

Unitatea exterioară compactă

 

Dimensiunile unităţii exterioare pe verticală sunt extrem de compacte. Chiar şi în medii care necesită o mare capacitate de încălzire şi răcire, dimensiunea minimă permite utilizarea în orice loc.

 

 

Lungime mai mare a conductelor de agent frigorific

 

Prin optimizarea cantităţii de agent frigorific, lungimea maximă a tubulaturii frigorifice a fost crescută la 100 metri. Este mai uşor astfel realizarea unui proiect optim pentru instalarea aparatelor de aer condiţionat.
Gama largă de modele, cu o puter e între 20 şi 50 kW, satisface diverse necesităţi constructive.

 

 

 

 

 

 

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Baterie manometre

Baterie manometre CT-736GR134A       Baterie cu 2 manometre carcasa de aluminiu, 4 robinete, vizor de lichid, 4 furtune incarcare (90 cm 1/4”SAE - rosu, galben, negru si albastru). Pt. R134a. scala dubla bar/psi   Baterie cu 2

Manometru

Manometru DS 3.5"/80mm   DS 3.5"/80mm Manometru           Domeniu -1/+10 bar. diametru 80 mm. conexiune 1/8“NPT. Scala

CHA/K/FC 726-P÷36012-P MULTIPOWER

          Agregatele pentru racirea apei, seria CHA/K/FC 726-P÷36012-P MULTIPOWER, cu agent frigorific R410A, ofera o tehnologie avansata, flexibilitate si fiabilitate: prin