sisteme complete de ventilatie si climatizare

MLZ-KA25/35/50 VA

Codul produsului
7148

SERIA MLZ-KA

 

Reprezinta un nou tip de casete montabile in plafon, din seria multi-split cu dimensiuni interioare reduse şi un aspect neted, elegant.  

 


Silenţiozitate şi distribuţie optimă a aerului

 

Cu un design elegant, modern și rafinat, performant, cu zgomot redus și o distribuție optimă a aerului: unitățile cu casete cu o cale sunt ideale pentru aplicarea în camere de lux, precum și birouri sau unități comerciale.

 

 

Combinația unică permite sisteme Multi Split cu DC Inverter pentru a crea un climat ideal pe tot parcursul anului, cu maximum de confort și consum minim de energie.

 

Dimensiuni mici, Design Modern

 

Cu înălțimea de numai 175 mm și adâncimea de 414 mm, instalația permite montarea sistemelor nu numai în tradiţionalele plafoane false ci şi în mici scafe de gips-carton, oferind un design modern în camera unde sunt instalate.

 

 

 

Eficiența Energetică   Pompă de Condens

 

Economia în operare este marele avantaj al aparatelor de aer condiţionat Mitsubishi Electric. Datorită sistemului de control cu DC Inverter și proiectării atente a componentelor utilizate, eficiența energetică atinge niveluri extraordinare.

 

 

 

Dotarea cu o pompă de evacuare cu înălţime de pompare de 500 mm facilitează drenarea apei de condensare, chiar şi în condiţii critice.

Distribuția Confortabilă a Aerului

 

Prin telecomanda cu infraroșu puteți ajusta complet fluxul de aer în cele patru direcții în scopul de a evita curenţi de aer deranjanţi, acest lucru fiind în folosul confortului.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Set furtune de incarcare si robinet cu bila R410A

  Set furtune de incarcare+ robinet cu bila R410A   Set furtune de incarcare+ robinet cu bila

Ventilator HCFB / HCFT / HCBB

Aplicatii: ventilatie generala - magazine, birouri, localuri ; depozite si garaje. in agricultura si spatii industriale (complexe de porci, pasari, sere, uscatoare, etc.)   Aplicatii: ventilatie generala - magazine, birouri, localuri ; depozite si garaje. in

Ventilator OVK

pentru eliberarea directǎ al aerului pentru transport mare de aer  montare uşoarǎ       Caracteristici