Aer conditionat, Split de perete, Mitsubishi Electric, MSZ-EF

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Split de perete » Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-EF

Aer conditionat Split de perete Mitsubishi Electric MSZ-EF

Codul produsului
7505
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Frumusetea este o conditie a confortului  Kirigamine Zen
Aparatele de aer conditionat cu pompa de caldura inverter Kirigamine Zen au fost concepute punand accent pe design si tehnologie.

La design-ul rafinat, discret si compact, se adauga in unitatile de perete un profil sofisticat argintiu.

Cele trei culori - alb, negru lucios si satin argintiu - va ofera posibilitatea de a identifica nuanta care se potriveste cel mai bine stilului dvs.

Cu modelul Kirigamine Zen, aparatul de aer conditionat combina creativitate si performanta.

Proiectare de top si compacta
Un design de o eleganta impecabila
, culori care se potrivesc la orice interior, materiale de calitate si dimensiuni compacte: Zen este noul Kirigamine de la Mitsubishi Electric. Un stil unic, combinat cu un continut tehnologic ridicat si performant.

Inalta eficienta energetica sezoniera
Economia in operare este marele avantaj al aparatelor de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare.

In special, gama MSZ-EF obtine valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga la Clasa A + + + la racire si clasa A + + la incalzire.

Filtru purificator si antibacterian cu ioni de argint
Suprafata neregulata a filtrului purificator este mai eficienta in retinerea prafului, astfel incat o simpla curatare regulata mentine o eficienta perfecta a acestuia pentru cel putin 10 ani, permitand neutralizarea mirosurilor neplacute datorita puterii odorizante. Filtrul antibacterian de inalta eficienta cu ioni de argint este in masura sa garanteze un aer mai curat si mai sanatos. Un catalizator special asezat peste filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in mod normal in casa.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator Centrifugal AntiEx , Sodeca CMA

CMA-324-2T                                           Debit de aer (mc/h) : 440  Putere (kW) : 0,18  RPM (r/min) Aer conditionat Split de perete MSZ-EF Mitsubishi Electric

Filtru deshidrator

Umezeala patrunde în sistem atunci cand: -sistemul frigorific este în curs de montare. -sistemul este deschis pentru interventii. -apar scapari la partea de aspiratie, daca aceasta lucreaza sub vacuum. -sistemul este umplut cu ulei sau Split de perete Mitsubishi Electric Aer conditionat MSZ-EF

Set furtune de incarcare si robinet cu bila R410A

Set furtune de incarcare+ robinet cu bila R410A CT-336-RYBHV       Set 3 furtune incarcare 5/16" SAE 90cm rosu, galben si albastru pentru R410A cu robinet cu Split de perete MSZ-EF Mitsubishi Electric Aer conditionat