Aer conditionat, Duct de tubulatura, Mitsubishi Electric, SLZ-KF

sisteme complete de ventilatie si climatizare

Produse » Aer conditionat » Duct (de tubulatura) » Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KF

Aer conditionat Duct de tubulatura Mitsubishi Electric SLZ-KF

Codul produsului
7514
Producatori : MITSUBISHI ELECTRIC

Design modern si extindere gama
Casetele cu 4 directii din seria SLZ, concepute pentru instalarea in plafoane 60x60, reprezinta solutia ideala pentru birouri sau magazine.
Utilizarea de linii drepte confera unitatii un design modern dominat de forme liniare, ceea ce le face sa se imbine perfect cu orice tip de interioare. Cu scopul de a extinde gama, seria a fost completata cu adaugarea dimensiunii 60.

Eficienta energetica optimizata si reducerea presiunii sonore
O mare atentie a fost acordata de eficientei energetice sezoniera, care a crescut cu aproximativ 10% comparativ cu modelul anterior, ajungand la clasa de racire A ++. Prin utilizarea noului «ventilator turbo 3D», unitatile ofera o silentiozitate imbunatatita semnificativ fata de modelul precedent SLZ-KA.

Model compact si instalare simplificata
Cu o inaltime de 245 mm de la tavan, caracteristica ce o face sa fie cea mai compacta de pe piata, unitatea este usor de instalat, datorita prezentei carligelor speciale pentru instalarea temporara a panoului si datorita deschiderii de 850 mm a pompei de descarcare a condensului cu care este prevazuta.

Senzor i-see 3D
Noul senzor i-see 3D permite detectarea pozitiei si numarului de persoane prezente in mediul inconjurator, ajustand in consecinta directia fluxului de aer si puterea emisa. In functie de setarea selectata, puteti apoi sa efectuati in mod automat operatiuni de economisire de energie electrica.

Flux de aer confortabil
Prin introducerea noului ventilator si datorita designului panouriilor si fantelor, este posibil sa se directioneze fluxul de aer pe orizontala, indreptandu-l in totalitate spre tavan si eliminand astfel orice curent de aer, asigurand astfel un nivel ridicat de confort.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii
Articole:
Ventilator de tubulatura ETALIN cu motor AC EL 250 E2 06

ventilator diagonal cu stator carcasă metalică tablă zincată Turaţie reglabilă Termocontact integrat include consolă de montaj   EL 250 E2 06 | 50 Hz Tensiune UN 230 V 1~ Curent Mitsubishi Electric Duct de tubulatura SLZ-KF Aer conditionat

Furtun incarcare

Furtun incarcare CT-372-RYB-P       Furtune de incarcare 150 cm pentru R134a cu garnituri de teflon 1/4"   Furtune de incarcare 180 cm pentru R134a cu garnituri de teflon SLZ-KF Duct de tubulatura Aer conditionat Mitsubishi Electric

Control Centralizat EW-50

• “Black Box” version (no display). • Compact dimensions (external 230V AC power supply). • Usable to manage 50 groups for a total of up to 50 indoor units. • Individual or collective group control. • Duct de tubulatura Mitsubishi Electric Aer conditionat SLZ-KF